Klimaatbestendige app voor je tuin

De nationale tuin app; klimaatbestendige app voor huis en tuin

tuin app

De Nationale Tuincheck is een gratis app die je eenvoudig door een aantal vragen over je tuin leidt. Bijvoorbeeld: hoe ga je om met de bodem? Hoe bestrijd je ongewenste insecten en planten? Wat voor tuinafscheiding heb je? Op basis van de antwoorden wordt een score berekend, van A (heel goed) tot G (werk aan de winkel!) en worden tips gegeven. Die kun je toepassen voor een groenere en fijnere tuin waar mens en dier graag zijn.

Je krijgt praktische duurzame klimaatbestendige tips waar je gelijk iets mee kunt en ook zie je eventuele kosten, benodigdheden en natuurlijk effecten!

Hoe meer je doet, hoe hoger je eco-score. De app is er voor Android en iOS.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als tuin Getagged
%d bloggers liken dit: